Over ons

Klaver Systeembouw is gevestigd in IJsselstein en is gespecialiseerd in het verkopen van complete schuttingen voor zowel particulieren als bedrijven voor in regio midden Nederland. Tevens verkopen wij niet alleen complete schuttingen, maar leveren ook de bijhorende diensten, dus het plaatsen van schuttingen door vakspecialisten. Wij hebben een eigen dienst en nauw contact met de vakspecialisten in de lokale omgeving en wij zijn van de heldere afspraken. Afspraak is dan ook afspraak! Tevens houden wij kwaliteitscontrole op de uitvoeringswerkzaamheden om de kwaliteit te waarborgen. Bij ons heeft u tenslotte 100% tevredenheidsgarantie!


Geïnteresseerd?

Om de prijs van uw product te bepalen adviseren wij een exacte offerte door ons te laten maken aan de hand van inmeet gegevens en een door ons samen vastgestelde type en uitvoering. Deze maatprijs is geheel vrijblijvend en daarmee ook kosteloos. Indien gewenst kunnen wij uiteraard de kosten ramen op de door u gegeven aantal meters.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier of in de avonduren na 18:00 op telefoonnummer 06 41167379.


Procedure

Klaver Systeembouw heeft een projectmatige werkwijze. Wij werken in een standaard proces waardoor wij het project onder controle houden en beheersen. Hierdoor ontstaat geen verwarring tussen klant en de ondernemer.