Schuttingen

Wat biedt een schutting?

Alle schuttingen bieden privacy, zijn functioneel als erfscheiding en is decoratief voor uw tuin. Bij Klaver Systeembouw hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit, want wij leveren 7  jaar garantie op onze producten en niet te vergeten 100% tevredenheidsgarantie!  Kijk hier voor onze producten:

 


Zelf een schutting plaatsen?

Wilt u de schutting zelf plaatsen? Dat is uiteraard ook mogelijk, mits u een complete schutting koopt! Neem ook een kijkje bij klantenservice voor meer nuttige informatie. Hier staan zinvolle informatie vermeldt over bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Met wie krijgt u te maken als u een schutting gaat plaatsen en in welke vorm communicatie is zinvol? Wilt u wijkgericht collectief gaan werken? Vraag naar ons voor de mogelijkheden! Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.


Schutting plaatsen door een vakman?

Laat u de werkzaamheden liever aan een vakspecialist over?  Ook dit is uiteraard mogelijk! Wij werken met enkel vaste vakmannen, dit zijn gekwalificeerde mensen. Zij plaatsen uw schutting tegen een scherp tarief!